A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Belépő a mennyországba

    2008.04.29. 06:08

    2008 áprilisa és júliusa között Mongóliában forgat Füredi Zoltán, korábbi Magyar Filmszemle-díjas dokumentumfilm-rendező, a DocuArt központ igazgatója. A rendező hosszas előkészületek után április végén érkezett Ulánbátorba, ahol május elején kezdi meg a forgatást a stáb. A készülő film munkacíme „Entering Heaven”, és a tervek szerint egy, az idei mongóliai parlamenti választásokon induló, észak-mongóliai pásztor kezdődő politikai karrierjéről, a választási kampányról, ezeken keresztül pedig az elmúlt két évtizedben jelentős társadalmi változásokon átesett Mongóliáról igyekszik képet adni.

    Különlegességét jelzi a készülő alkotásnak, hogy a rendszerváltás óta eltelt időben alig készült olyan magyar dokumentumfilm, amely nem magyarországi témát dolgozott fel. A filmnek további érdekességei, hogy Füredi Zoltán maga is orientalista, aki az ELTE BTK mongol szakán szerzett diplomát, valamint az, hogy a film lengyel-magyar koprodukcióban készül. A forgatás két szakasza május elején és június végén lesz. A mongóliai forgatáshoz az azsiaport.hu biztosít asszisztenciát.

    A film előzetese itt látható

    Szólj hozzá!

    Címkék: film magyar lengyel dokumentum mongólia zoltán koprodukció füredi

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr17446414

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása