A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Tovább osztódik a Kantoni Vásár

    2008.09.25. 21:10

    A 2008. októberi 104. Kantoni Vásár alapvető változásokat hoz az 1957 óta évente kétszer megrendezett rendezvény történetében. A 2002-ben az addigi egyről két szakaszra bontott vásár idén ősszel először három szakaszosra bővül. A Pazhou komplexum második részlegét is használatba veszik a kiállítók, ezzel párhuzamosan pedig bezárják a Liuhua kiállítócsarnokot, tehát idén októbertől egy helyszínen zajlik a kiállítás. Az új pazhoui komplexum beindításával a korábbihoz képest háromszorosára nő a kiállítótér.

    Az eddigi két ötnapos szakaszt három négynapos váltja fel: 1. szakasz Okt. 15-19, 2. szakasz Okt. 15-19, 3. szakasz Nov. 2-6. A korábbi kiállítási kategóriák felülvizsgálata után az új rendszerben a három különböző szakaszban összesen 50 (+ egy nemzetközi) termékkategóriát hoztak létre, melyekhez több ezer további alkategória tartozik, ezáltal szélesítve és jobban specializálva jelenik meg a kiállított áruk köre.

    A korábban az első szakaszban helyet kapó Textilek és Ruházat; Gyógyszerek és egészségügyi termékek, valamint a korábban a második szakaszban szereplő Táskák; Irodai kellékek; Sport, utazási és rekreációs termékek; Élelmiszer; Hazai (kínai) termékek mind a vásár harmadik szakaszába kerülnek.

    A magyar érdeklődők tájékozódását segíti az október elejétől a www.kaplarbalazs.com/kantonkalauz címről valamint oldalunkról is elérhető Kanton Kalauz, melyet a szerző, Káplár Balázs díjmentesen bocsát az olvasók rendelkezésére. A tájékoztató vásári termékskáláját bemutató részét az azsiaport.hu készítette.

    A vásárról szóló további információkkal kapcsolatban (repülőjegy, szállás, tolmácsolás, regisztráció stb.) itt érdeklődhet.

    A 104. Kantoni Vásár teljes terméklistája magyarul kizárólag itt, az azsiaport.hu (http://azsiaport.hu, illetve http://azsiaport.hu/vasar) oldalain olvasható:

     

    A 104. Kantoni Vásár teljes terméklistája

    1. szakasz (Okt. 15-19)

    2. szakasz (Okt. 15-19)

    3. szakasz (Nov. 2-6)

    © azsiaport.hu Minden jog fenntartva

    forrás: cantonfair.org

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína balázs program vásár kiállítás china kanton fair tolmácsolás kantoni canton guangzhou káplár

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr52681867

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása