babtabla.hu
babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    A 105. Kantoni Vásár menetrendje

    2009.03.02. 22:25

    A Kantoni Vásár rendjében 2008 őszén életbe lépett változások a 2009 áprilisában sorra kerülő 105. vásárt is érintik. Most is, akárcsak tavaly ősszel három négynapos szakaszra tagolódik a rendezvény, melyek tematikáját a szervezők igyekeztek egymástól elkülöníteni, az azonos szakaszhoz tartozó kiállítókét pedig egymáshoz közelíteni. Fontos, hogy az ősszel végleg bezárt Liuhua csarnokban már nem lesznek kiállítók, mindhárom szakasz rendezvényei a Pazhou kiállítócsarnokokban lesznek.

    A Pazhou csarnokok címe: 380 Yue Jiang Zhong Road, Guangzhou

    A taxisnak ezt a címet lehet mutatni: 广州海珠区阅江中路308号琶洲展馆 (ha számítógépén nem jelenik meg a kínai írás, állítsa be a kelet-ázsiai nyelvek támogatását)

    Káplár Balázs oldaláról illetve oldalunkról változatlanul letölthető a Kanton Kalauz, melyet a szerző díjmentesen bocsát az olvasók rendelkezésére. A tájékoztató vásári termékskáláját bemutató részét az azsiaport.hu készítette.

    A vásárról szóló további információkkal kapcsolatban (repülőjegy, szállás, tolmácsolás, regisztráció stb.) itt érdeklődhet.

    A 105. Kantoni Vásár teljes terméklistája magyarul kizárólag itt, az azsiaport.hu (http://azsiaport.hu, illetve http://azsiaport.hu/vasar) oldalain olvasható:
     

    A kiállítás részletes termékskálájáért lapozzon! 

    A 105. Kantoni Vásár teljes terméklistája

    1. szakasz (ápr. 15-19)

    2. szakasz (ápr. 24-28)

    3. szakasz (ápr. 3-7)

    © azsiaport.hu Minden jog fenntartva

    forrás: cantonfair.org

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína üzlet vásár china kanton április kereskedelem 2009 nemzetközi fair trade export international import kantoni canton szakvásár guangzhou káplár azsiaport

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr39976482

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása