babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    7. Kantoni Nemzetközi Autókiállítás

    2009.11.03. 15:34

    Az elmúlt hat év alatt a Kantoni Nemzetközi Autókiállítás  lett az egyik legnagyobb járműkiállítás Kínában. Az először 2003-ban megrendezett eseményt azóta is évi rendszerességgel tartják Guangdong tartomány fővárosában. A látogatók számát előre félmillióra becsülik.

    A kiállítás rendezői a tematikát tekintve természetesen nem hagyják figyelmen kívül az autóipart is érintő gazdasági nehézségeket, melyet az idei mottójuk "Tech, Trend, New life" és a gazdaságosságra és környezettudatos alkalmazásokra utaló logójuk is tükröz.

    A kiállítás időpontja 2009. november 24-30.
     
    További részletes információkat, valamint a kiállítás teljes termékskáláját magyarul kizárólag az azsiaport.hu honlapján olvashatja. Részletekről valamint a kiállítással kapcsolatos szolgáltatásainkról (repülőjegy- és szállásfoglalás, tolmácsolás stb.) itt érdeklődhet.

     

    Az Auto Guangzhou 2009 teljes terméklistája magyarul kizárólag itt, az azsiaport.hu (http://azsiaport.hu, illetve http://azsiaport.hu/vasar) oldalain olvasható:

    A kiállítás részletes termékskálájáért lapozzon! 


    dátum
    rendezvény
    leírás
    iparág
    város
    2009. november 24-30.

    Guangzhou Int'l Automobile Exhibition 2009

     

     

    helyszín: China Import & Export Fair Complex
    szervező: China Foreign Trade Guangzhou Exhibition Corporation
     
    profil: személygépkocsik,  haszongépjárművek, autóbusz- és személyautókarosszéria-gyártók, két- és háromkerekű járművek, gumiabroncsok, gépjármű finanszírozás, biztosítás és egyéb szolgáltatások, alternatív üzemenyagok és üzemenyag rendszerek, jármű kiegészítők, akkumulátorok, olajok és kenőanyagok, autóalkatrészek, szerszámok, szervizfelszerelések.
     
    termékek: személygépkocsik & haszongépjárművek, motorkerékpárok, céljárművek,
    járműalkatrészek (motorok és mechanikai rendszerek, váltók, kipufogók, tengelyek, kormányművek, fékek, felfüggesztések, karosszéria, villamossági rendszerek, felnik és abroncsok, including Interior trimmings, autó audio rendszerek, navigációs és telekommunikációs rendszerek, légkondicionáló rendszerek, biztonsági lopásgátló rendszerek, mérő- tesztelő és vezérlőeszközök és rendszerek, autóápolási termékek, festékek, kenőanyagok, adalékok és egyéb kellékek, karbantartási és javítási termékek, szerviz- és műhelyberendezések, kapcsolódó gyártási technológiák, berendezések, eszközök és szerszámok, egyéb, az autóiparhoz kötődő termékek és szolgáltatások.
     

    részvétel, regisztráció: részvételi szándékát itt jelezze

    autóipar
    Guangzhou

     

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína autó vásár kiállítás china kanton kínai 2009 fair autóipar kantoni canton guangzhou auto guangzhou 2009

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr921496004

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása