babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Ismét ingyenes holdújévi üdvözlőlap az azsiaporton

    2010.02.09. 17:59

    2010-ben február 14-ére esik a kínai és sok más távolkeleti nép újéve. Az új év a fém-tigris éve lesz, amelyben az asztrológia hívei szerint a tigris energiájával a fém elem jellemzője, a szellemi és a fizikai gyorsaság kombinálódik. Az azsiaport.hu hagyományaihoz híven, olvasóink számára idén is közzéteszünk egy szabadon felhasználható kínai nyelvű holdújévi üdvözlőlapot, mellyel garantált, hogy kínai partnereik számára az idei újévhez illő köszöntést tudjanak küldeni. Reméljük, üdvözlőlapunkkal idén is sikerül hozzájárulnunk ügyfeleink ázsiai partnereikkel való sikeres kapcsolattartásához.

    A képeslap innen tölthető le.

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína ingyenes asztrológia ázsia képeslap horoszkóp 2010 holdújév üdvözlőlap azsiaport chinese new year

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr151743315

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása