A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Őszi/téli Hongkongi Divathét és Hongkongi World Boutique

    2013.12.21. 11:03

    FWFW - Fairground.jpgŐszi/téli Hongkongi Divathét és Hongkongi World Boutique Nemzetközi divattervezők és globális beszállítók Ázsia legnagyobb szabású divatvásárán 2014 januárjában Ázsia legnagyobb szabású divateseményét, a HKTDC Őszi/Téli Hongkongi Divathetet 2014. január 13-16 között egy időben tartják a HKTDC Hongkongi World Boutique Vásárral a Hongkongi Kongresszusi és Kiállítási Központban. A két vásár a divatvilág legújabb trendjeinek bemutatása mellett üzleti lehetőségek széles tárházát is kínálja majd.

    A több mint 40 éves múltra visszatekintő Hongkongi Őszi/Téli Divathét ismét a divatvilág legújabb kollekcióit és a legdivatosabb terveket és termékeket mutatja be az érdeklődőknek. A 45. Hongkongi Divathétre mintegy 1500 kiállítót várnak 15 országból és régióból, és a vásáron új zónák is bemutatkoznak – Sportruházat, Csomagolás és dizájn, Gyapjú és kasmír, melyek a vásárlók visszajelzései alapján eddig hiányoztak a vásár palettájáról, de nagy érdeklődésre tarthatnak számot a versengő piaci környezetben.

    A nemrégiben csatlakozott specifikus zónák, mint a Farmerdivat, Divatékszerek, Csecsemő-és gyermekruházat, Divatos férfi, valamint a Sálak és kendők, továbbra is helyet kapnak a rendezvényen. A mai napig Kínából, Indiából, Makaóból és Tajvanról jelezték nemzeti pavilon részvételét a vásáron. Annak érdekében, hogy a kiállítók több promóciós lehetőséget kapjanak, számos divatbemutatót is tartanak, ahol a kiválasztott kollekciókat a kifutón is láthatják a vásárlátogatók. A vásár időtartama alatt számos nemzetközi divatelőrejelző-ügynökség, többek között a Peclers Paris és a WGSN mutatja majd be a 2014- es trendeket. Emellett nemzetközi és helyi divattervezők tartanak előadást a vásárt kísérő szemináriumokon napjaink skandináv divatjáról és saját munkásságukról. A vásárral egy időben rendezik a Hongkongi World Boutique, a nemzetközi divatmárkák és dizájner kollekciók konzorciumát.

    A vásáron 18 országból és régióból több mint 560 ismert divatmárkát mutatnak be, köztük olyan nevekkel, mint Allexandre Kangala, Che Che New York, Pascal Piveteau és Vivienne Westwood, valamint olyan helyi divattervezők és divatláncok is bemutatkoznak, mint Dorian Ho és Ho Kin Wah, 2%, 5cm, izzue, Mini Cream, Moiselle and musium stb. Számos helyi és tengerentúli iparági szövetkezet, például a Federation of Hong Kong Footwear, a Hong Kong Fashion Designers Association, a Knitwear Innovation & Design Society, a Redress and Japan Fashion Leather Designers, a PromPeru Pavilion, a The Spanish Textile & Clothing Association és a Taiwan Textile Federation szervez divatbemutatót és alakít ki csoportos pavilont a vásáron. A január 13-ai Hong Kong Fashion Extravaganza a madridi Amaya Arzuaga, a párizsi Calla Haynes, a hongkongi Henry Lau, valamint a párizsi és sanghaji székhelyű Masha Ma divatkollekcióit helyezi a középpontba, a W Hotels Worldwide bemutatásában. Január 14-én a fiatal divattehetségeket ápoló 2014-es hongkongi fiatal divattervezők versenyén 16 induló kreatív terveit mutatják be. A nagyközönség érdeklődésének növelése érdekében a Hongkongi World Boutique eseménnyel kapcsolatban januárban elindítják a "Hong Kong in Fashion" elnevezésű egy hónapos promóciót. Az esemény street fashion versenyt, több divatszemlét, bemutatót és workshopot tartalmaz majd Hongkong különböző helyszínein.

    A vásárok weboldalai: Fashion Week: http://hktdc.com/hkfashionweekfw/ World Boutique: http://hktdc.com/worldboutiquehk/

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína üzlet divat expo vásár kiállítás ázsia kereskedelem hongkong fair 2014 import azsiaport HKTDC

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr555703146

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása