babtabla.hu
babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    A legújabb trendek a Hongkongi Tavaszi Elektronikai Vásáron

    2014.03.12. 15:52

    HKEF(Spring).JPG2014-ben a legújabb elektronikai és technológiai trendekre Ázsia legnagyobb tavaszi elektronikai vásárán, a HKTDC Hongkongi Tavaszi Elektronikai Vásáron és a HKTDC Nemzetközi ICT Expón fog fény derülni. Tavaly ezek az évente megrendezésre kerülő rendezvények több mint 90.000 vásárlót vonzottak a világ minden tájáról. 2014-ben a két ikervásár több mint 3250 kiállítónak biztosít majd nemzetközi platformot, amelyen azok bemutathatják legújabb elektronikai termékeiket és modern információs- és kommunikációs technológiai szolgáltatásaikat a világ négy sarkából érkező potenciális üzleti partnereiknek.

    Az immár tizenegyedik alkalommal megrendezendő HKTDC Hongkongi Tavaszi Elektronikai Vásár és a HKTDC Nemzetközi ICT Expo egy időben várja vendégeit a Hongkongi Kongresszusi és Kiállítási Központban 2014. április 13-tól 16-ig. Benjamin Chau úr, a HKTDC vezérigazgató helyettese így fogalmazott: „Manapság egyre több innovatív elektronikai eszköz és technológiai szolgáltatás lép be az életünkbe. A következő Elektronikai Vásáron ezért három új termékzónát indítunk, ezek a következők lesznek: 3D nyomtatás, Babatechnológia és i-Világ, míg az ICT Expón két új zóna várja a látogatókat, a „Telekommunikáció, hálózatok és adatközpontok” és a „Mobil- és digitális marketing”. A kiállítók és vásárlók, akik idén ellátogatnak erre a globálisan is vezető szintű platformra, új termékkategóriákat ismerhetnek meg, és ezek segítségével bővíthetik vállalkozásukat."

    A látogatók az 5FG s 3FG termekben találják az új zónákat, de természetesen a jól bevált régi szekciók is várják az érdeklődőket. A vásár időtartama alatt egyes kiállítók termékbemutatók és -bevezetők keretében tárják a nyilvánosság elé legújabb büszkeségeiket.
    A Dicsőségcsarnok, a márkás elektronikai termékek otthona minden évben a vásár fénypontja. Ehhez a zónához idén csatlakozik a Coway, a Foryou, az Intel, a Lenco, a Polaroid, a Rexant, a Tunbow és még sokan mások. Három csoportos pavilon - a szárazföldi Kínából, Koreából és Tajvanból – a legújabb termékekkel bűvöli majd el a kíváncsiskodókat.

    Az Elektronikai Vásárral egy időben futó ICT Expo ideális platformot kínál különböző iparágak számára a legújabb ICT megoldások és szolgáltatások felkutatására, míg az IT szakemberek új potenciális partnereket kereshetnek vállalkozásuk bővítéséhez. Az ICT Expo elhozza a legfrissebb vállalati szintű megoldásokat, bolti technológiákat, mobilalkalmazásokat, felhőhöz kapcsolódó megoldásokat és telekommunikációs és hálózati termékeket a legkülönbözőbb profilú cégek számára. Idén a látogatók ráadásul olyan új trendekkel is megismerkedhetnek, mint az adatközpontok vagy a digitális marketing, a kiállítók közt pedig többek között ott lesz a Hutchison Global Communications Limited, a Google és a SINA Hong Kong Limited. Más tematikus zónák is helyet kapnak a vásáron, például: „Okostelefonok és táblagépek”, „Hazai innovációk” és „Vezeték nélküli technológiák."

    A Kis Mennyiségű Rendelések Zónája továbbra is kényelmes platformot biztosít azon vásárlóknak, akiknek csak kevesebb árura van szükségük. Az itt kapható termékekből akár már 5-1000 darabot is rendelhet. A két vásár fénypontját jelentik a szakmai szemináriumok, fórumok és kapcsolatépítő fogadások, ahol a kiállítók és a látogatók megbeszélhetik egymással az ipar legújabb trendjeit.

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína üzlet expo vásár kiállítás kereskedelem hongkong elektronika 2014 import szakvásár szakkiállítás azsiaport HKTDC

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr465856414

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása