babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Kanton Kalauz

    2008.10.03. 10:21

    A 104. Kantoni Vásár nyitása előtt két héttel elérhetővé vált az első magyar nyelvű Kanton Kalauz. Az ingyenesen hozzáférhető, 26 oldalas kiadvány az évek óta Kantonban élő, és a korábban Peking útikönyvével jelentkező Káplár Balázs munkája, mely a városban jellemzően néhány napot eltöltő magyar utazóknak készült. A füzet ellátja az olvasót a vásári alapinformációkkal, melyek összegyűjtésében az azsiaport.hu is segítséget nyújthatott a szerzőnek. E mellett tájékoztat a városi közlekedési lehetőségekről (kiegészítve a szomszédos Hongkongba és Shenzhenbe tartó transzferekről szóló információkkal), ismerteti a világhírű kantoni konyha főbb elemeit, de elkalauzolja azokat is, akik a Kantonban bőséggel rendelkezésre álló nemzetközi konyha valamelyik ágát szeretnék kipróbálni. A város történelmi és kulturális emlékei sem maradtak ki az ismertetőből, mellyel az olvasó átfogó bevezetést nyer a kínai világ egyik leggyorsabban fejlődő városához.

    A Kanton Kalauz 2008. őszi megjelenése (mely várhatóan félévente frissül majd) A5-ös illetve fél A4-es fűzhető füzet változatban ingyenesen letölthető a szerző oldaláról (http://www.kaplarbalazs.com/kantonkalauz/index.html) illetve az azsiaport.hu alábbi oldalairól:

    A5-ös változat

    fél A4-es fűzhető változat

    A letölthető állományok .PDF kiterjesztésűek. Amennyiben számítógépén nem található kínai nyelvi támogatás, a szövegben szereplő kínai írásjegyek csak az Adobe Acrobat Reader kiegészítésével válhatnak láthatóvá.

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína balázs útikönyv expo kiállítás china kanton kínai 2008 hongkong fair kalauz export import kantoni canton guangzhou káplár

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr40693869

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása