A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    102. Kantoni Vásár

    2007.10.24. 16:07

    Október 15 és 20 között szaktolmácsolási szolgáltatással segítettük a Kantoni Nemzetközi Vásáron, valamint a Fürdőszoba, konyha és háztartási készülékek vásárán (CACFair) résztvevő partnercégünket. Az évente két alkalommal, áprilisban és októberben megrendezett Kantoni Vásár hivatalos statisztikája szerint az elmúlt évben 212 ország 380000 kereskedelmi szakembere vett részt a vásáron, és összesen 66,280 millió dollár értékű szerződést írtak alá a résztvevők. A következő, áprilisi kiállítással kapcsolatos szolgáltatásainkra itt lehet jelentkezni.

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína vásár kanton

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr53232166

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása