babtabla.hu
babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Édes-savanyú kínai név

    2008.12.09. 11:49

    Mindenki hallott már rémtörténeteket arról, hogy a kínai nyelvű tetoválás a hozzáértés hiánya miatt nevetségessé vált. Ezek a történetek nemcsak városi legendák, mint azt számos példa is bizonyítja (forrás: http://www.hanzismatter.com):

    (A képen látható felirat szövege: tiansuaorou 甜酸肉, ami magyarul szó szerint édes-savanyú húst jelent. A tetoválók egyébként valószínűleg szótárból dolgoztak, mert ennek az ételnek kínaiul gulaorou 咕嚕肉 a neve)

    Karácsonyi akciónkban idén is felkínáljuk a kínai névadás szolgáltatást, melynek keretében a tényleges névadáson kívül a tetoválások, feliratok ellenőrzését is vállaljuk, hogy a karácsonyi meglepetés ne a szöveg tartalmára vonatkozzon.

    Munkatársaink sinológus szakemberek, az ő tudásuk garantálja, hogy valódi kínai írásjegyeket kap kézhez, jelentésük pontos ismertetésével.
     

    Felhasználható: pólóra festéshez, szitanyomtatáshoz, tetoválásmintaként, nyomtatáshoz. Számítógépére nem kell ázsiai karaktertámogatást telepítenie, az írásjegyeket .pdf formátumban továbbítjuk. A szolgáltatás ára 1666 Ft+ÁFA. A választható írásjegytípusok megegyeznek a tavalyi választékkal, és itt tekinthetők meg.

    1 komment

    Címkék: név kínai tetoválás hellókarácsony írásjegy írásjel kalligráfia kínai név kínai írásjel kínai írásjegy kínainév

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr77812856

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


    süti beállítások módosítása