babtabla.hu
babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    AIESEC hallgatók ismerkedtek az azsiaport.hu tevékenységével

    2009.02.13. 11:57

    2009. február 12-én az AIESEC keretében működő Asian Friendship Project tagjainak lehetőségük nyílt megismerkedni az azsiaport.hu munkájával. Az azsiaport.hu szerkesztője örömmel tett eleget a keleti világ iránt érdeklődő fiatalok kérésének, és egy jó hangulatú beszélgetés során osztotta meg a kínai és ázsiai kultúrával kapcsolatos élményeit és tapasztalatait.

    A személyes, fényképekkel illusztrált beszélgetés során a jelenlévők egy teljesen kötetlen környezetben és hangulatban tájékozódtak a legkülönbözőbb területekkel kapcsolatban, a kínai írásjegyek világától egészen a leghihetetlenebb építészeti különlegességekig. A magyar cégek ázsiai terjeszkedésében bővebb ismeretanyaggal rendelkező egyetemisták rálátást kaphattak a hétköznapokra is és bővíthették tudásukat e gyönyörű kontinens kulturális szokásaival kapcsolatban.

    A baráti hangvételű találkozó keretében Apatóczky Ákos Bertalannak köszönhetően egy európai szemmel ámulatba ejtő világba nyerhettek betekintést a diákok. Az Asian Friendship Project tagja, Földházi Szilárd szerint: A legjobb az egészben az volt, hogy egy autentikus forrásból kaphattunk naprakész, érdekes információkat a kínai, ázsiai kultúráról egy olyan informális találkozó keretében, ahol mindenki nyitottan, s jókedvűen tudta megosztani egymással gondolatait, kérdéseit.

    A Corvinus Egyetem AIESEC Bizttságáról bővebb információ itt.

     

    Szólj hozzá!

    Címkék: kína oktatás előadás egyetem 2009 corvinus aiesec apatóczky ákos bertalan földházi szilárd

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr96991074

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása