babtabla.hu
babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    EU-Korea FTA forum

    2011.03.21. 12:54

    Miután ez év február 17-én az Európai Parlament túlnyomó többséggel megszavazta, az idén életbe lép a szabadkereskedelmi egyezmény az EU és Dél-Korea között. Az egyezmény az első a maga nemében, amelyet az EU ázsiai országgal köt, és jelentőségét mutatja, hogy az egész világon csak egy ennél nagyobb hasonló jellegű megállapodás van érvényben, az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezmény.

    Az egyezmény értelmében a két fél az elkövetkező években fokozatosan leépíti az egymás áruira vonatkozó vámokat, jelentősen javítva termékeik versenyképességét. A szabályozásról valamint a megállapodás során megnyíló üzleti lehetőségekről tartottak konferenciát Budapesten március 17-én a Marriott Szállodában a KOTRA és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében, ahol több száz érdeklődő hallgatta a koreai és magyar nyelvű előadásokat.

    Az eseményen az azsiaport.hu szakértői meghívottként vettek részt.

    Szólj hozzá!

    Címkék: média üzlet konferencia ázsia korea kereskedelem export 2011 import azsiaport kotra

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr932758503

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása