babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Kínai olimpiai bajnok Budapesten

    2012.05.08. 19:18

    Update: íme az elkészült és a Jaguar honlapján közzétett film:

     

    A 2008-as pekingi olimpia egyéni kardvívóbajnokával, Zhong Mannal forgat reklámfilmet Magyarországon a Jaguar. A luxuskocsimárka erősíteni igyekszik kínai pozícióját, ezért a nemrég meghirdetett és az angol „alive” jelszóval útjára indított reklámhadjáratához a népszerű kínai sportolót választotta egyik reklámarcául. Zhong 2008-ban a sportág történetében először nyert Kínának egyéni aranyat kardvívásban. Mivel a kínai válogatott jelentős része részt vesz a Budapesten rendezett Világkupán, kézenfekvő volt, hogy a reklámfilm is itt készüljön. A forgatás a városi forgalomban, illetve a Honvéd Dózsa György úti vívótermében zajlott, a filmet pedig hamarosan bemutatják Kínában, ahol ezáltal nemcsak a luxusmárka, hanem háttérként Budapest is részesedhet a népszerűsítő kampány előnyeiből.

    A forgatás magyar kivitelezője a Pioneer Productions, a kínai-angol tolmácsolási és fordítási feladatokat az azsiaport.hu végzi.

    Szólj hozzá!

    Címkék: média kína reklám film sport üzlet autó jaguar olimpia ázsia kereskedelem 2012 azsiaport zhong man

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr834294037

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása