babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Ázsiai masszázskultúra központ Budapesten

    2008.05.26. 12:12

    Megnyílt ez első olyan masszázsszalon Budapesten, amely egy helyen teszi elérhetővé a legfontosabb ázsiai masszázsstílusokat. Az Asia DaySpa hivatásos masszőrei a kínai, a tradicionális thai, a japán meridián, a tibeti mézes masszázsok és a shiatsu masszázsok mesterei. Az új szalon egyik különlegessége a csokoládés masszázs. Ezek a masszázsok kiválón alkalmasak a fej, nyak, váll, hátfájások kezeléseire, az egész test energetizálására és frissítésére, izomlazításra és stresszoldásra. Az azsiaport.hu szakmai tanácsadásával működő Asia DaySpa különös hangsúlyt fektet az ázsiai masszázstechnikák professzionális alkalmazására, ezáltal a magyarországi piacon egyedülálló helyet foglal el.

    Az azsiaport.hu olvasói erre a bejegyzésre hivatkozva 10% kedvezményt kapnak a közzétett listaárakból.

    Nyitvatartás: hétfő–szombat 10–20 óra
    Cím: Budapest, I kerület, Lovas út 22.
    Telefonszám:06-30/577-5721
    www.asiadayspa.hu
    info@asiydayspa.hu

    3 komment

    Címkék: thai ázsiai japán kedvezmény kínai masszázs tibeti

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr95487961

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    csikcsongor 2008.05.28. 11:49:36

    Jonapot !

    Melyik listara tehetem ki On internet cimet ?

    a partolora ? (sajnos ilyen ember meg nincs)

    vagy a nem tamogatora ? =
    2244 . web . fc2 . com / chinese / h / j . txt

    Keresem lenne, hogy link v. teljes dokumentum
    formajaban tamogassak oldalukon a szotart,
    2244 . web . fc2 . com / #v8
    Elore is koszonom

    (esetleg, shanghai)
    2244 . web . fc2 . com / map / shanghai . HTM

    Koszonom

    aáb · http://azsiaport.hu 2008.05.28. 12:15:31

    Kedves Csík Csongor!

    A kommentek nem a hivatalos kapcsolatfelvételre (mert ez olyasminek tűnik) szolgálnak, erre ott van a főoldalon megadott elérhetőség. Az említett kínai-magyar szótár sajnos nincs olyan állapotban, amelyet akár elviekben is támogatni tudnánk, annak ellenére, hogy a törekvést dicséretesnek tartjuk. A támogatástól elzárkózó intézményeket az elzárkózás okát nem közölve listában szerepeltetni erkölcsi szempontból etikátlannak, üzleti szempontból pedig kontraproduktívnak érezzük. Tevékenységéhez sikereket kívánunk, további megkereséseit csak a megadott elérhetőségeken fogadjuk.

    azsiaport.hu

    csikcsongor 2008.05.28. 15:51:24

    Kedves azsiaport ! Egyetertek, eppen ezert az Onok VALASZ-at is kiteszem a "nem tamogatok listaba", mert engem is zavar, ha a "nemtamogatas" indokairol nem tudok. Ennek egy oka van, hogy honapok elteltevel sem valaszolnak az emlitett oldalak. Ezek utan remelem nem tart etikatlannak. A nem tamogatas is velemeny, tiszteletben tartom. En minden azsia oldalt tamogatok azzal, hogy kozzeteszem, es ket csoportba sorolom, a szotarhoz valo hozzaallas szerint. Ha erkezik valasz, mint ahogy On is megtisztelt, Feltetlenul melleklem a megfelelo linkhez.

    süti beállítások módosítása