babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Hongkongban találkozik a világ bútoripara

    2008.09.18. 20:21

    Október végén harmadszor kerül sor a Hong Kong International Furniture Fair névre hallgató bútoripari szakkiállításra. A szervezők szélesíteni kívánják a szokásos kül- és beltéri bútorok jól ismert vásári tematikáját, ezért a különböző stílusok különálló részlegeket kapnak. Önálló tér jut így a klasszikus bútoroknak, ahol az antik ázsiai bútorok reprodukciói mellett az európai stílusú darabok is helyet kapnak. Az irodabútorok a szintén újonnan létrehozott Office Furniture Zoneba kerülnek. A vásár különlegessége lesz az IGLOO rendezvény, melynek neve saját angol nyelvű mottójának (Inspirational, Glamorous, Lively, Original and Outstanding) rövidítése, és amelyre a rendezők szigorú kritériumok alapján hívják meg a résztvevőket.

    A 3. Hong Kong International Furniture Fair a Hong Kong Trade Development Council és a Kenfair szervezésében október 28 és 31 között tart nyitva. A vásárral kapcsolatos további információ (repülőjegy, szállás, tolmácsolás, regisztráció stb.) itt olvasható.

    Szólj hozzá!

    Címkék: üzlet expo kiállítás kereskedelem 2008 hongkong bútor fair trade export kong international szakvásár hong szakkiállítás furniture bútoripar

    fuggoagy.hu

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr73670466

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása