babtabla.hu
babtabla.hu
A távol-keleti üzleti és kulturális környezetben szerzett évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a hazai vállalkozók, vállalatok és magán-
személyek ázsiai partnereikkel
történő kapcsolatfelvételét, kapcsolattartását.
  • REFERENCIÁK
  • Szolgáltatásaink

    Médiamegjelenések

    Nincs megjeleníthető bejegyzés.

    Munkatársaink és elérhetőségeink

    képek

    Tajvani delegáció a Pest Megyei Önkormányzatnál

    2010.11.20. 19:22

    A Pest Megyei Önkormányzat meghívására október 11-én hivatalos látogatásra érkezett a tajvani Yilan Megyei (宜蘭縣) Önkormányzat delegációja. A kétoldalú találkozón a nemrég millenniumát ünneplő Pest megye közgyűlésének részéről Dr. Szűcs Lajos elnök és Szabó István alelnök fogadta a vendégeket a Megyeházán. A Lin Tsung-Hsien közgyűlési elnök vezette küldöttség elsősorban a megyei vezetés szerkezeti felépítéséről, várostervezési kérdésekről valamint a kulturális illetve épített örökség védelmére létrehozott szervezetek munkájáról tájékozódott a baráti hangvételű találkozón.
    A tajvani küldöttségben a megyei elöljárókon kívül településtervezési és turisztikai vezetők kaptak helyet. A delegációt a budapesti Tajpej Képviseleti Iroda képviseletvezetői posztjára frissen kinevezett, megbízatása szerint nagyköveti rangot betöltő Marietta Kao Liau asszony is elkísérte.
    A hivatalos megbeszélésen a kiemelt szintű kínai tolmácsolást az azsiaport.hu biztosította.

    Szólj hozzá!

    Címkék: politika kultúra taiwan ázsia tajvan tolmácsolás 2010 delegáció pest megye azsiaport marietta kao liau

    A bejegyzés trackback címe:

    https://azsiaport.blog.hu/api/trackback/id/tr162461710

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    süti beállítások módosítása